Be Yourself Coaching is gericht op hulp bij rouwverwerking of verwerking van ander verlies.

Zeker in deze bizarre Coronatijd waarin een uitvaart of afscheidsdienst niet kan plaats vinden zoals we dat graag zouden willen invullen, maakt het lastig om goed en waardig afscheid te nemen van een dierbare. Mocht je hierin vastlopen of willen weten of het normaal is dat je bepaalde gevoelens ervaart, neem dan gerust contact op.

Daarnaast bied ik trainingen en individuele coaching trajecten aan.

Mijn coaching is gericht op het vergroten van jouw gevoel van vrijheid. Het gevoel dat je niet geleefd wordt, maar zelf de regie pakt over jouw leven. Door een andere kijk op situaties ontstaan nieuwe inzichten. Daarmee krijg je meer zicht op stappen die je wilt en kunt gaan maken.

 

Bestpictures.nl heeft voor Monique de beelden gemaakt voor haar website die sinds begin mei. Er is een breede serie foto’s genomen in de studio in het centrum van Dronten om eventueel in de toekomst beelden aan te kunnen passen. Het doel waren mooie toegankelijke portretten. Bestpictures.nl heeft zelf ook een tak richting de uitvaart en rouwverwerking in de vorm van IMIM, wat staat voor In Memory In Motion. Met tien to zestien beelden uit het leven van een overleden dierbare wordt een 2-of 3d filmpje gemaakt, met muziek naar keuze, die tijdens de uitvaart maar bijvoorbeeld ook in de rouwperiode gebruikt kan worden. Deze filmpjes kunnen gemaakt worden in verschillende thema’s.

Bekijk hier de website van:

Be Yourself Coaching

 

 

 

 

 

 

 

 

Andere links:

IMIM