Bestpictures.nl

  • Fotografie voor
  • Particulier & Zakelijk
  • Pasfotografie
  • Proffesionele studio
  • Maar ook op locatie

Pasfoto’s, functioneel, leuk en mooi!

Of het nu om een paspoort, id-kaart of rijbewijs gaat… een pasfoto moet van de overheid sinds enige tijd aan bepaalde eisen voldoen.

Maar eerlijk is eerlijk, dit zijn natuurlijk niet de foto’s die je graag met iemand deelt. Wij combineren deze functionele kiekjes dan ook het liefste met een funshoot.

Standaard 8 foto's

Bij ons ontvang je altijd acht foto’s per persoon, maar bepaalt zelf of je er ook vier funfoto’s bij wilt hebben (of juist niet.). Een andere mogelijkheid die wij bieden in combinatie met pasfotografie is de optie om naast de vier documentfoto’s ook een leuke foto op een groter formaat af te drukken.

Bril:

Draagt u altijd een bril en wilt u deze graag ook op uw paspoort, id-kaart of rijbewijs? Dan zullen wij een foto maken met en zonder uw bril. Gezien wij geen gebruikmaken van flitslicht, is het goed mogelijk reflectie te voorkomen in de bril. Mocht een gemeente dan toch nog anders beslissen, heeft u nog een foto zonder de bril achter de hand.

Prijzen:

8 gelijke foto’s € 10,–

4 pasfoto’s met bril en 4 pasfoto’s zonder bril €10,–

4 pasfoto’s gecombineerd met 4 funfoto’s € 12,–

4 pasfoto’s gecombineerd met 1 groter formaat € 12,–

Pas foto’s in combinatie met hairstyling en visagie € 30,– (Graag op afspraak.)

Ieder extra fotovel €4,–

Pasfoto's - Bestpictures.nl
Pasfoto's - Bestpictures.nl
Haarstyling en visagie is hierbij in overleg extra te boeken.

Kortom, wij maken de foto’s, maar jij kiest.

Pasfoto's maken bij u thuis.

Kunt u niet naar de studio komen voor het maken van een pasfoto door gezondheidsredenen of bijvoorbeeld slechte mobiliteit. Dan kan de pasfotoservice van Bestpictures.nl de foto bij u aan huis maken. Dit kan alleen op afspraak. De kosten binnen Dronten zijn €25,- Voor Biddinghuizen en Swifternant en het buitengebied komt dat op €35,-. Iedere tweede persoon op de zelfde locatie €10,- Als u nog vragen heeft kunt u gerust contact op nemen.