Bestpictures.nl

  • Fotografie voor
  • Particulier & Zakelijk
  • Pasfotografie
  • Proffesionele studio
  • Maar ook op locatie

Pasfoto’s, functioneel, leuk en mooi!

Of het nu om een paspoort, id-kaart of rijbewijs gaat… een pasfoto moet van de overheid sinds enige tijd aan bepaalde eisen voldoen. Deze eisen zijn sinds april 2020 aangescherpt in strengere regelgeving. Deze zijn terug te vinden in de Fotomatrix 2020. [Download Pasfotomatrix 2020]
Twee belangrijke veranderingen zijn:

• De pasfoto mag niet ouder zijn dan 6 maanden op het moment van aanvragen van een document. Dit controleerd de gemeente dmv een productiedatum. Wij leveren deze datum inclusie de controlefoto.

• Als u uit godsdienstige of levensbeschouwelijke reden een hoofd bedekt wilt houden, mag dit met een hoofdbedekking met één egale kleur. En voldoende contrast met de gebruikte achtergrond. Dus bij voorkeur geen grijs of wit.

Maar eerlijk is eerlijk, dit zijn natuurlijk niet de foto’s die je graag met iemand deelt. Wij combineren deze functionele kiekjes dan ook het liefste met een funshoot. Informeer naar de mogelijkheden.

Kosten

Bij ons ontvang je altijd 4 foto’s per persoon, maar bepaalt zelf, als je dat wilt welke foto er gebruikt wordt. Deze moet dan natuurlijk wel voldoen aan de geldende fotomatrix.

Een andere mogelijkheid die wij bieden in combinatie met pasfotografie is de optie om naast de vier documentfoto’s ook een leuke foto op een groter formaat af te drukken.

Bril:

Draagt u altijd een bril en wilt u deze graag ook op uw paspoort, id-kaart of rijbewijs? Dan zullen wij een foto maken met en zonder uw bril. Gezien wij geen gebruikmaken van flitslicht, is het goed mogelijk reflectie te voorkomen in de bril. Mocht een gemeente dan toch nog anders beslissen, heeft u nog een foto zonder de bril achter de hand. Wel zullen deze foto’s op een extra vel worden afgedrukt. Wij kunnen geen garatie geven op de keuze van de gemeente.

Prijzen:

4 gelijke foto’s € 12,– [incl. certificaat met productiedatum]

4 pasfoto’s met bril en 4 pasfoto’s zonder bril € 16,– [incl. certificaat met productiedatum]

Pasfoto voor buitenlands ID bewijzen of foto’s voor visum € 17,50 (Aantal foto’s hangt af van het formaat van de foto|)

Pas foto’s in combinatie met hairstyling en visagie € 30,– (Graag op afspraak.)

Ieder extra fotovel € 6,–

Pasfoto's - Bestpictures.nl
Pasfoto's - Bestpictures.nl
Haarstyling en visagie is hierbij in overleg extra te boeken.

Kortom, wij maken de foto’s, maar jij kiest.

Pasfoto's maken bij u thuis.

Kunt u niet naar de studio komen voor het maken van een pasfoto door gezondheidsredenen of bijvoorbeeld slechte mobiliteit. Dan kan de pasfotoservice van Bestpictures.nl de foto bij u aan huis maken. Dit kan alleen op afspraak. De kosten binnen Dronten zijn € 25,- Voor Biddinghuizen en Swifternant en het buitengebied komt dat op € 35,-. Iedere tweede persoon op de zelfde locatie € 10,- Als u nog vragen heeft kunt u gerust contact op nemen.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy