Bestpictures.nl

  • Fotografie voor
  • Particulier & Zakelijk
  • Pasfotografie
  • Proffesionele studio
  • Maar ook op locatie
Waarom Bestpictures.nl

ERVAREN FOTOGRAAF

 

15 jaar ervaring met fotografie waarvan 10 jaar onder de naam Bestpictures.nl

STUDIO VERLICHTING

 

Controle over het licht is de basis van goede studiofotografie maar ook bij fotografie op locatie.
Het zorgt voor heldere beelden met de mooiste details.

PERFECTE  APPARATUUR

 

We maken gebruik van professionele full-frame camera’s en studioverlichting die vanaf de camera aangepast en bediend kan worden. Daarnaast maken we gebruik van een hi-end scanner voor het digitaliseren van bestaande foto’s. Beelden kunnen in de studio tot A3+ formaat in gallerykwalitiet geprint worden.

MODERN EN INTERACTIEF

 

Het is in de studio mogelijk live te zien welke beelden er worden gemaakt. Het resultaat is direct zichtbaar.

VISIE

 

Een foto heeft spanning nodig, of moet spontaan zijn. Soms is het leuk, om af te vragen wat de persoon op de foto denkt. Daarom is poseren is niet nodig maar het mag natuurlijk wel. Als fotograaf geef ik aanwijzingen waar het nodig is. Voor mij is het belangrijk dat de ogen spreken en ‘stralen’.

FOCUS

 

‘Scherp en Creatief’ dat is waar bestpictures.nl voor staat.

Testimonials

Sander heeft in opdracht van JS Nederland een mooie fotoserie gemaakt bij een van onze klanten, Green Organics. Goed de sfeer gepakt van de aardse nuchterheid en frisse handelsgeest van het bedrijf, in mooie composities.

Arnoud Smits

Art Director JS/Nederland
Sander is een kundige prof. Hij schiet foto’s met een doel; Mooie platen met lekker veel copyspace, wetende dat ‘t in een ontwerp wordt gebruikt, maar ook ‘bijna schilderijen’ die je zo kan inlijsten.

Jurgen Verdurmen

Grafisch Vormgever bij Solcon
Goede samenwerking Sander van der Kolk, van Bestpictures.nl heeft prachtige foto’s van onze dochter gemaakt. Onze dochter is verlegen en rustig. Sander heeft een rustige uitstraling waardoor onze dochter uit haar schulp kroop. Hij geeft goede aanwijzingen en suggesties. Door bijvoorbeeld eigen spulletjes mee te nemen, waardoor voor het kind vertrouwd blijft. Het zijn dus hele spontane foto’s zijn geworden. Sander is zeker aan te raden als fotograaf! Ook dus op het gebied van kinderportretten.

Natascha Vroegh

Particuliere klant
We hebben een gezins reportage laten maken bij Sander! Het was echt super relaxed, maar ook profesioneel! Het resultaat is echt super gaaf geworden! Kijk maar op zijn site! www.bestpictures.nl

Ronald Bakker

Particuliere klant
ik kwam bij Sander voor een idee dat ik had iets leuks te doen met alle schoolfoto's van onze kinderen door de jaren heen. Door goed overleg en de goede ideeën die Sander had kwam er een heel leuk plan uit. Mijn 2 zoons van toen tot nu in prachtige kleuren geprint op STEIGERHOUT!! Echt heel mooi geworden, een hele mooie eye-catcher in onze woonkamer. In korte tijd kon ik direct bij Sander terecht, Sander neemt alle tijd voor je, hij is goed bereikbaar, kortom plezierig om mee te werken. Waardering: 10.0

Elisabeth de Jong

Particuliere klant
Sander denkt mee en gaat voor het allerbeste resultaat. Top service! Top resultaat! Absolute aanrader! De kwaliteit van de eerste foto die we op groot-formaat Xpozer wilden, was niet goed genoeg. Uiteindelijk hebben we deze kleinere afdukken op Xpozer besteld.

Helemaal tevreden.

Coen en Kirsten

Particuliere klant
Veelzijdig, goede samenwerking, mooie vormgeving, professionele uitstraling. Sander heeft mij geholpen met het maken van mijn website. Niet alleen heeft hij de foto’s gemaakt die op de site staan, maar ook het ontwerp is van zijn hand. Alles is in goed overleg gegaan. Waar mogelijk zijn mijn ideeën doorgevoerd, zonodig zijn op Sander’s advies wijzigingen doorgevoerd. Het resultaat is een site met een professionele uitstraling, waar ik inmiddels veel positieve reacties op heb gehad en die mij vanwege de inhoud en de uitstraling ook daadwerkelijk klanten oplevert.

Fiona Sloet

Particuliere klant
This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy