Bestpictures.nl

  • Fotografie voor
  • Particulier & Zakelijk
  • Pasfotografie
  • Proffesionele studio
  • Maar ook op locatie

Wat een leuke dag staat jullie te wachten… gefeliciteerd alvast.

Maar voor het zover is, moet er nog veel gebeuren. Gelukkig zijn het leuke dingen, uitzoeken van de trouwjurk en het trouwpak, een mooie locatie, de ringen en natuurlijk de fotograaf. Als je dit leest ben je dus al op mijn site komen kijken. Deze site geeft natuurlijk al een eerste indruk.

Kijken naar foto’s van andere bruidsparen is leuk, maar iedere bruiloft is toch anders. Ieder bruidspaar heeft andere wensen.

Voor jullie als bruidspaar zal de dag erg snel gaan. De dag zal bol staan van gezelligheid en emoties. Voor jullie, maar ook voor familie en vrienden die deel uitmaken van deze bijzondere dag. Stress is dan het laatste waar jullie op zitten te wachten.

Bestpictures.nl heeft als doel zoveel mogelijk emotie en gezelligheid vast te leggen in een leuke, ontspannen trouwreportage. Hierbij staan jullie als bruidspaar natuurlijk centraal, maar ik zal ook de familie en vrienden om jullie heen niet vergeten. Want voor jullie gasten is het ook een speciale dag. Dat willen jullie echt niet missen.


Ontspannen voorbereiding

Graag kom ik bij jullie langs om kennis te maken. Jullie kunnen dan jullie wensen duidelijk maken en vertellen wat voor jullie belangrijk is. Ik zal, als jullie dat willen, graag actief met jullie meedenken. Bij de kennismaking zal ik nog een foldertje meenemen met handige tips en zaken die niet vergeten moeten worden.

Als jullie besluiten mij als jullie fotograaf te vragen, zal ik jullie dag reserveren en dit aan jullie bevestigen. In de weken voor jullie grote dag zal er nog contact zijn om de planning en locaties door te nemen. En verdere ideeën door te nemen.

Wennen voor de camera

Vinden jullie het leuk om voor de camera te staan, of vinden jullie het misschien toch spannend. Dan is een loveshoot misschien een leuk idee. Voor de bruidsparen die het leuk vinden om een reportage te maken kan het de laatste shoot zijn voor de huwelijksdag. Voor de bruidsparen die het toch spannend vinden is het een leuke mogelijkheid om te wennen met leuke ontspannen foto’s als eindresultaat. Doe ik ook de trouwreportage, dan ontvang je 15% korting op de loveshoot.

Op jullie dag

Op de dag zelf zal ik me melden op de afgesproken plaats, en op de afgesproken tijd. Tijdens de reportage zal ik jullie als gewenst begeleiden en zo nodig aanwijzingen geven, maar zal zoveel mogelijk inspringen op spontane momenten. Ook zal ik letten op de details als kleding, ringen en bloemen, etcetera.

Tijdens de plechtigheden zal ik vanuit de achtergrond zoveel mogelijk onopvallend werken. Alleen op momenten dat het moet, zal ik een stap vooruit doen om die belangrijke momenten vast te leggen. In de periode na jullie grote dag, zullen jullie misschien genieten van jullie huwelijksreis. Ondertussen beleef ik jullie dag nog eens tot in detail. Ik bewerk de foto’s bij, en zet ze op een Memorystick. Bij een hele dag fotografie zal deze ongeveer 250 hogeresolutie-beelden bevatten.

Bij mij ben je vrij de foto’s te laten ontwikkelen waar jij dat wilt. Natuurlijk kan dat ook bij mij. Bestpictures.nl laat foto’s ontwikkelen bij een professioneel fotolab voor beroepsfotografen. Tijdens de kennismaking zal ik hierop terugkomen.

Bestpictures.nl kan ook het trouwalbums verzorgen. Deze digitale albums bestaan uit belichte pagina’s (echte foto’s dus) en zijn verder in verschillende uitvoeringen en afmetingen te bestellen. Natuurlijk wordt dat vooraf doorgenomen en krijg je eerst een proef van de pagina’s te zien, alvorens het boek definitief te bestellen. Ook bestaat de mogelijkheid kleinere boekjes voor de ouders of getuigen mee te bestellen.

De prijzen zijn op aanvraag

Als er nog vragen zijn, wacht dan niet, maar neem contact op
of kom langs in de studio.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy