Bestpictures.nl

  • Fotografie voor
  • Particulier & Zakelijk
  • Pasfotografie
  • Proffesionele studio
  • Maar ook op locatie

Oude foto's herstellen

Iedereen heeft dierbare foto’s in huis van mensen of plaatsen die belangrijk zijn in het leven van iemand. Door de tijd kunnen deze beschadigd of verkleurd zijn.

In onze studio kunnen we de meeste beelden een nieuw leven geven. We kunnen, in overleg, kleuren herstellen en/of de gele gloed wegnemen. Ook is het mogelijk beschadigde delen te herstellen.

Het is mogelijk een oude foto, negatief of dia op hoge resolutie te scannen, te bewerken en deze op verschillende manieren weer uit te draaien. Ook bieden wij de mogelijkheid de foto digitaal te ontvangen.

Oude foto retoucheren
Oude foto retoucheren
Oud portret Retoucheren
Oud portret Retoucheren

Werkwijze

Allereerst is het goed de foto te beoordelen om zo de mogelijkheden te bekijken en te beoordelen wat er wel of niet mogelijk is. Dit kan in de studio maar mag ook via een bestand per mail.
We kijken of de bronfoto voldoende beeld heeft om het gewenste resultaat te kunnen realiseren. Daarbij is het belangrijk te weten wat het doel is van de aangepaste foto. Bijvoorbeeld een uitdraai op gelijke grote, een uitvergroting een canvas, een Xpozer, online gebruik of één van de vele andere mogelijkheden.

Scannen:

Voor het digitaal maken van de bronfoto maken wij gebruik van een Hi-end scanner. Deze kan meer detail en kleurdiepte scannen.

Prijzen:

Het maken van een Hi-ress-scan van de bron foto kost € 20,–.
Als de foto geretoucheerd moet worden zal hiervoor € 30,- per uur worden gerekend. Vooraf zullen wij een inschatting maken van de retoucheertijd. Mocht dit achteraf minder tijd hebben gekost zal die tijd natuurlijk niet gerekend worden.

Oude trouwfoto retoucheren
Oude trouwfoto retoucheren
Printen op gallerykwaliteit of digitaal via de mail:

Als de foto geprint moet worden kan dit op verschillende formaten:
tot 13 x 18 cm € 6,–
tot A4 (21 x 29,7 cm € 17,50
tot A3+ (32,9 x 48,3 cm € 35,–.

Digitaal bestand web-formaat € 20,–
Digitaal bestand HiRess € 40,–

Andere mogelijkheden en formaten zijn op aanvraag.

Voorbeeld van collage op Xpozer
Maak van uw oude foto's een mooie collage voor aan de muur.

Maak van al die mooie oude foto’s een mooie collage voor aan de muur een laat oude tijden herleven. Daarbij kan het juist mooi zijn de sporen van de rijd te laten zitten om zo de sfeer en het oude gevoel te behouden.
Bij het maken van de collage wordt de tijd in rekening gebracht van het scannen en het maken van de collage. (€ 30,– per uur) uiteindelijk bepaald het formaat en het eindproduct de totaalprijs. Kom gerust langs om te informeren naar de mogelijkheden.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy