Pasfoto’s die gebruikt moeten worden voor offiële documenten met aan verschillende eisen voldoen. Deze eisen zijn sinds april 2020 aangescherpt in strengere regelgeving. Deze zijn terug te vinden in de Fotomatrix 2020.

[Download Pasfotomatrix 2020]

Twee belangrijke veranderingen zijn:

• De pasfoto mag niet ouder zijn dan 6 maanden op het moment van aanvragen van een document. Dit controleerd de gemeente dmv een productiedatum.

Voorkom een discussie

Wij leveren deze datum inclusief de controlefoto in de vorm van een certificaat, zodat er geen discussie kan ontstaan over de productiedatum van de foto of dat de genoemde datum wel klopt.

Hoofdbedekking

• Als u uit godsdienstige of levensbeschouwelijke reden een hoofd bedekt wilt houden, mag dit met een hoofdbedekking met één egale kleur. En voldoende contrast met de gebruikte achtergrond. Dus bij voorkeur geen grijs of wit.

Er zijn nog wel wat kleine, minder in het oog springende veranderingen maar daar helpen wij u graag mee tijdens het maken van de foto. Wij helpen u graag. Een afspraak maken is niet nodig maar mag wel.

Funfoto

Naast de officiële foto’s kunnen wij ook Funfoto’s maken voor vienden- en vriendinnenboekjes want eerlijk is eerlijk, de offiële pasfoto zijn natuurlijk niet de foto’s die je graag met iemand deelt voor de lol. Dus wij combineren deze functionele pasfoto’s dan ook het liefste met een funshoot. Informeer naar de mogelijkheden.