Vorige maand zijn we bij Bestpictures.nl begonnen met een fotoshoot actie in de BiddinghuizenActueel. De fotostudio verloot een fotoshoot ter waarde van €75, onder de lezers van de BiddinghuizenActueel die zich aan melden via de website van de fotostudio. Een of twee beelden van de shoot zullen gepubliceerd worden in de BiddinghuizenActueel. Daarbij komt een klein stukje met de ervaring en beleving van de 
fotoshoot.

 

Zo ook de ervaring van Nicole en Anouk uit Biddinghuizen.

Hun Moeder Nelleke Plaisier werd uitgeloot en gunde het haar dochters. Op de zaterdagmorgen was hun shoot gepland. Een klein beetje nerveus kwamen de meiden met een klein hondje binnen. Ze hadden, vertelden ze, nog nooit eerder zoiets als een fotoshoot gedaan. Ze wisten eigelijk niet goed wat ze moesten verwachten. De studio was al voorbereid op het idee wat ik als fotograaf in mijn hoofd had, een mooi uitgelicht beeld van twee zussen in een donkere achtergrond. Na het toelichten van mijn idee, waren de meiden klaar voor de shoot. Al snel stonden ze er ontspannen bij en stond het idee in de steigers. Na het licht goed te hebben afgesteld, konden we foto’s maken. Natuurijk kon het hondje niet ontbreken in de shoot. Die was niet voor niets mee natuurlijk.

Wat ze er zelf van vonden en waarom ze mee deden?

“2020 twee mijlpalen voor onze dochters, Nicole 21 jaar en Anouk 18 jaar! Vanwege de Corona niet het feest kunnen geven waarnaar zo werd uitgekeken. En ik als trotse moeder van deze 2 mooie, lieve en zorgzame meiden de actie in de Biddinghuizen Actueel zag voor een fotoshoot aangeboden door Bestpictures bedacht ik mij geen moment, en heb ik ze opgegeven en ben ik nog trotser dan ik al was op het resultaat bij het ontvangen van de mooie foto’s!”

“De meiden hebben de fotoshoot als leuk en ontspannen ervaren, goede aanwijzingen en een heel mooi eind resultaat!”

“Hartelijk dank voor deze kans!”

Ook deelnemen?

Ook aankomende maand gaan we weer een shoot verloten.

Meld je voor 9 oktober aan via www.bestpictures.nl/contact onder vermelding van “BiddinghuizenActueelfotoshoot”. Vul uw gegevens in en geef eventueel een reden waarom u graag een shoot zou willen doen. Deze gegevens zullen enkel voor deze BiddinghuizenActueel-actie gebruikt worden. De shoot zal plaatsvinden tussen 10 en 17 oktober. Na de shoot zal er een reactie gevraagd worden en zullen er 1 a 2 beelden met de reactie gepubliceerd worden.

Meld je aan en win de volgende fotoshoot!