Normaal heb ik daar niet zo’n last van, maar je moet wat zeggen als je selfie wat bewogen is. Voor de tweede keer ‘de bokaal’ ontvangen voor “Beste Pitch”. Ik moet er nog van bijkomen, maar toch wel leuk.

Woensdagmorgen was het weer vroeg op. Op naar de vergadering van BNI De Wilde Baars in Elburg. Bij aankomst snel een kleine opstelling maken voor mijn pitch later in de vergadering. Tijdens verschillende pitches die ik daar eerder heb gedaan, noemde ik wel eens het product Xpozer als mooi altenatief voor andere print-to-plate-producten, zoals canvas, dibond, plexiglas, producten die eigelijk iedereen wel kent. Die Bestpictures.nl natuurlijk ook kan leveren aan zijn klanten.
Deze keer heb ik een voorbeeld van een Xpozer meegenomen met een foto die ik zelf thuis heb hangen. De korte pitch werd gewaardeerd met de Best Pitch Prijs van deze week

Best Pitch, Best Picts….

… Laten we het erop houden dat mensen het prettig vinden als iets visueel gemaakt wordt of een boodschap ondersteund. Dat is nu net waar wij bij Bestpictures.nl ons mee bezig houden. Het in beeld brengen wat u doet, beleeft, en bezig houdt of wilt presenteren. Dit doen we voor bedrijven maar ook voor particulieren.

Wat is Xpozer

Met een foto op Xpozer wordt je foto met HD kwaliteit afgedrukt, waarbij elke pixel telt. Het gehele afdrukproces is geheel gekalibreerd. Dus je kleuren komen echt overeen met de originele foto. Dus vanaf nu zijn blauwe luchten, echt blauw, zien huidtinten eruit zoals het hoort. Op deze manier haal je het maximale uit je foto en wordt elke pixel bij ons benut!

De unieke combinatie van het Xpozer foto-folie en het gepatenteerde Xpozer span- en ophangsysteem zorgt voor een superstrakke presentatie van je foto aan de muur. Geen lijst, omgeslagen randen of spiegelingen. Je krijgt 100% foto aan je muur, waarbij alle aandacht op je foto gevestigd is. Jouw trots is je foto en dat komt het mooiste tot zijn recht met een foto op een product als Xpozer.

Doe een Xpozer Cadeau

Xpozer is ook een mooi product om te schenken tijdens sinterklaas of de feestdagen. Het hoeft geen foto te zijn die is genomen door Bestpictures.nl. Het kan ook een zijn die u zelf heeft gemaakt. Wij helpen u graag bij het zo optimaal mogelijk afdrukken op dit prachtige materiaal.