Bestpictures.nl

  • Fotografie voor
  • Particulier & Zakelijk
  • Pasfotografie
  • Proffesionele studio
  • Maar ook op locatie

Foto uitvergroten in HD kwaliteit

Laat je foto uitvergroten op Xpozer. Bestpictures.nl is een Pro leverancier voor Xpozer. Je kunt foto’s gemaakt tijdens uw fotoshoot laten vergroten op dit schitterende product. Maar heb je zelf een mooie foto gemaakt en wil je die graag uitvergroten, dan kan dat natuurlijk ook. Als fotograaf kan ik je eigen foto optimaliseren voor een optimale vergroting op Xpozer. Hier zijn geen extra kosten aan gebonden.

Met een foto op Xpozer wordt je foto met HD kwaliteit afgedrukt, waarbij elke pixel telt. Het gehele afdrukproces is geheel gekalibreerd. Dus je kleuren komen echt overeen met de originele foto. Dus vanaf nu zijn blauwe luchten, echt blauw, zien huidtinten eruit zoals het hoort. Op deze manier haal je het maximale uit je foto en wordt elke pixel bij ons benut!

Bekijk hoe simpel Xpozer werkt

Bekijk op iPad of telefoon.

Het geheim van de perfecte foto

De unieke combinatie van het Xpozer foto-folie en het gepatenteerde Xpozer span- en ophangsysteem zorgt voor een superstrakke presentatie van je foto aan de muur. Geen lijst, omgeslagen randen of spiegelingen. Je krijgt 100% foto aan je muur, waarbij alle aandacht op je foto gevestigd is. Jouw trots is je foto en dat komt het mooiste tot zijn recht met een foto op Xpozer.

“Ontwikkeld voor fotografen, wereldwijd gebruikt door fotoliefhebbers.”

De nieuwe wissellijst

Je maakt meerdere mooie foto’s waar je trots op bent. Vaak is het lastig kiezen welke foto aan de muur komt te hangen. Met het Xpozer spansysteem kan je heel gemakkelijk en voordelig foto’s wisselen. Met een foto op Xpozer ben je voorbereid op toekomstige foto’s en krijgen al je foto’s een kans aan de muur. Maak van je muur een gallery en start met exposeren.

“Wissel voordelig je foto na elke vakantie.”

Optimalisatie service

Je foto wordt bekeken door de expert van Bestpictures.nl die met een professioneel oog naar de foto kijkt. Er wordt gelet op sharpening, contrast enhancement of spot (healing) en alles wat nodig is om meer uit de foto te halen. Op deze manier weet je zeker dat het maximale uit de foto wordt gehaald.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy