Deze maand is de tweede winnaar van de fotoshoot bij Bestpictures.nl in de studio geweest. Samantha had er zin in en Audree vond het in het begin een klein beetje spannend. Maar dat was maar heel even…

Wat ze ervan vonden?
“Vorige week woensdag mocht ik samen met mijn dochter Audree de gewonnen fotoshoot doen bij bestpictures in Dronten.”

“Dit was voor ons een leuke ervaring om niet meer te vergeten en we gaan zeker met het gehele gezin een keertje weer langs bij Sander om een paar mooie Foto’s te laten schieten!”

“Bij binnenkomst werden we al warm onthaald door Sander. Hij vertelde ons hoe hij te werk gaat en gaf ons tips met hoe we het beste konden poseren.”

“Sander is echt een vakman als het gaat om foto’s maken, Audree was in het begin verlegen maar al gauw dankzij Sander voelde ze zich de prinses van de studio en ze werd helemaal vrij gelaten met het decoreren en hoe ze op de foto wilde. Sander nam ook helemaal de tijd met ons en dat voelde erg fijn. Tevens riep Audree al vrijwel meteen erg enthousiast dat ze vaker bij Sander wilde komen voor een fotoshoot.”

Prachtige foto’s
“Na afloop kregen we de gemaakte foto’s te zien en konden wij onze keuzes maken welke wij allemaal mooi vonden en al vrijwel de volgende dag mocht ik al vier foto’s van Sander aan geleverd gekregen.”

“De eerste vier foto’s zijn al geweldig geworden en iedereen van de familie en vriendenkring kreeg het ook meteen te zien”.

“Voor ons is het al zeker dat we voor onze fotoshoots maar ook pasfoto’s nergens anders meer heen gaan dan bij Sander! ”

“Dit wegens de topkwaliteit maar ook omdat het zeker gezellig is en je kan ook zeker van zijn dat je foto’s krijgt waar je altijd super trots en blij mee kan zijn”.

Wil je ook kansmaken op een fotoshoot?

Ook aankomende maand gaan we weer een shoot verloten.

Meld je voor 6 november aan via
www.bestpictures.nl/contact,
onder vermelding van
“BiddinghuizenActueelfotoshoot”.

Vul uw gegevens in en geef eventueel een reden waarom u graag een shoot zou willen doen. Deze gegevens zullen enkel voor deze BiddinghuizenActueel-actie gebruikt worden. De shoot zal plaatsvinden tussen 10 en 17 oktober. Na de shoot zal er een reactie gevraagd worden en zullen er 1 a 2 beelden met de reactie gepubliceerd worden.

Meld je aan en win de volgende fotoshoot!